med segrar travRuhr-dalklubben fotbollstrojor

med segrar travRuhr-dalklubben fotbollströjor veckor sedan gjorde
Borussia Dortmunds Pierre-Emerick Aubameyang slog två gånger mot Darmstadt 98 på söndagen för att bli den enda spelare i Bundesliga-historien som gjorde mål i de första sju matcherna i säsongen men ett sent Aytac Sulu-mål bortskämde sin eftermiddag när besökarna räddade en 2-2-rubbning.
Gabons internationella Aubameyang borrade in från nära håll i 63: e minuten för att avbryta ett tidigt Marcel Heller mål för besökarna och snabbt tillsatte ett annat mål åtta minuter senare för att ta sin säsong till 9. Men en 90-minuters utjämnare från Sulu efter att Dortmund misslyckades med att rensa bollen i lådan fördömde de 80 000 publiken i Signal Iduna Park med Dortmund som nu misslyckats med att vinna sina två sista matcher efter att ha sparkat av säsongen med fem Köp fotbollströjor segrar på trav.
Ruhr-dalklubben har 17 poäng, fyra poäng bakom ledarna Bayern München, som vann på lördag och en före den tredje placeringen Schalke 04. Bayern och Dortmund kommer att träffas i ett läckande därby nästa vecka där Aubameyang kommer att stå emot Bayerns in- formgivare Robert Lewandowski, som har nettat sju mål i sina två sista matcher och 10 i ligan hittills. Promoted Darmstadt steg till nionde på 10 poäng.
Eintracht Frankfurt framåt Alexander Meier gjorde sitt fjärde mål för säsongen men det var inte tillräckligt att slå Hertha Berlin, som snatched en sen 1-1 draw. Resultatet lyfte Eintracht till 10: e plats på nio punkter, två bakom Hertha som sjönk till sjätte.
Den 32-årige Meier, förra säsongens Bundesliga-toppscorer, kom tillbaka från skada för två veckor sedan Köp fotbollströjor och gjorde ett hat-trick i segern över Köln efter att ha haft knäoperation i april. Hans 22: e minuters närvaro ansträngde hemmalaget framåt med sitt första mål i tre matcher.
De kom nära att göra en annan när Marc Stendera rattlade baren med en 25-yard missil efter att Hertha också hade träffat träverket tidigt i matchen. Eintracht behöll trycket i andra halvlek och ersättare Luc Castaignos borde ha gjort mycket bättre men sköt vildt över baren från nära håll efter att ha jagat ner ett djupt kors.
De straffades för att misslyckas med att omvandla sina chanser när Vladimir Darida gynnades av en avböjning nära lådan i 82: e minuten för att ladda upp och släppa förbi målvakten Lukas Hradecky med Herthas första chans för andra halvleken.