have valgt nummer 7-troje lavede fodboldtrojer

have valgt nummer 7-trøje lavede fodboldtrøjer landEt tilbagevenden Tyrkiet
Tyrkisk superstjerne Arda Turan ser ud til at vende tilbage til sit hjemland i januaroverførselsvinduet og har haft meget lidt spilletid i Barcelona siden ankomsten af ​​nuværende manager Ernesto Valverde.
Turan, der ankom til Nou Camp fra titel rivaler Atletico Madrid i 2015, er blevet den glemte mand blandt Valverdes nye udseende Barca, og menes at have ingen fremtid i klubben.
Et skinnende lys i Atletis chok La Liga titel vinder i 2013-14 sæsonen, Turan flyttede til Barcelona efter den følgende sæson med sin bestand stadig høj og for et betydeligt gebyr – omkring 35 millioner euro.
Turan måtte vente seks måneder for at lave sin debut for Los Cules på grund af overførselsembargoen, som Barca var under på, men efter at have valgt Billige Fodboldtrøjer nummer 7-trøje, lavede han endelig sin debut i januar 2016 Copa del Rey-slips mod catalanske rivaler Espanyol.
Og med nyheder i de seneste dage med den stærke Barca interesse for RB Leipzig sensation Timo Werner, såvel som deres fortsatte interesse i Liverpool No.10 Phillipe Coutinho ser Turans tid på de tidlige La Liga-pacesettere til en ende.
Kontroversi har aldrig været langt væk fra Arda Turan i sin karriere, og efter et påstået overfald mod den tyrkiske journalist Bilal Mese efter et landsholdsmiljø mod Makedonien udtalte han, at han ikke havde lyst til at fortsætte med at spille for Tyrkiet. Det tog ham ikke lang tid at forandre sig, og han vendte for nylig tilbage for at få sit 100. udseende for sit land.
Et Billige Fodboldtrøjer tilbagevenden til Tyrkiet ser den mest sandsynlige mulighed for Turan, med stor interesse fra Istanbul-giganterne Galatasaray, den klub, som Turan startede sin karriere med. Efter at have været klubkaptein i en tidlig alder, før han forlod at deltage i Atletico Madrid, har Turan tidligere meddelt sit ønske om at vende tilbage til klubben.
Rapporter i den engelske presse foreslår også interesse fra to London klubber – Arsenal og Chelsea. Turan havde tilsyneladende aftalt at deltage i sidstnævnte om sommeren, men den nordlige London-klub kunne ikke være enige om et gebyr med Barcelona til Tyrkiet-kaptajnen.
Chelsea, efter deres ydmygende nederlag til Roma i midtuke, har desperat behov for mere kreativitet, og manager Antonio Conte antages at være ivrig efter Turan som en potentiel løsning.